Contact: 0744 399740 Email: jaluzelesuceava@yahoo.com

Jaluzele orizontale

Informatii despre jaluzelele orizontale produse de noi
  • Home
  • /
  • Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

Inovatii la jaluzelele de 50 mm Ca urmare a cresterii impactului pe piata a jaluzelelor Luxaflex® cu lamele late, colectia a suferit si ea niste transformari. Atat capetele lamelelor cat si a corniselor inferioare si superioare au fost rotunjite. Sunt disponibile noi variante decorative: benzi textile, perforatii la capete sau in jurul snururilor de actionare. Sunt disponibile de asemenea cu cornisa inferioara si superioara din lemn. O inventie ce depaseste bariera timpului si care imbina utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic si rafinat. Jaluzelele orizontale pot fi din aluminiu sau din lemn. Cele din aluminiu au o grosime a lamelei de 16mm, 25mm sau de 50mm.

Ofera posibilitati multiple de manevrare si montare. Sistemul manual de manevrare consta din folosirea unei baghete sau a unui sistem monocomanda cu un singur lantisor. Exista posibilitatea de motorizare si automatizare prin folosirea unei actionari electrice cu un sistem de comanda cu intrerupator sau telecomanda.

Spatiul mic de exploatare si flexibilitatea permit o intrebuintare variata a jaluzelelor orizontale atit la domiciliu cit si la locul de munca.

Comanda acum